Thể lực trở nên tốt hơn!

 

 


Cảm ơn đạm thực vật Nature Zen đã mang lại cho tôi cân nặng ổn định.
Charles, Dược sĩ, tại Pháp

Nature Zen protein giúp tôi cân bằng lại dinh dưỡng việc ăn kiêng và phục hồi lại thể lực của mình. Trước đây tôi quyết định ăn chay. Thể trạng của tôi bị mất cân nặng, giảm cơ thật nhanh chóng. Tôi đã phải khó khăn để tìm nguồn đạm đa dạng khác nhau mà có thể cugn cấp những amino a-xít thiết yếu cho cơ thể và cơ.
Cảm ơn Nature Zen protein thực vật organic đã mang lại cho tôi cân nặng ổn định và tăng cân dần lên. Ăn sáng bổ sung Nature Zen protein làm cho tôi không còn bị đói nhanh nữa suốt cả buổi sáng. Tôi cũng không phải lòng vòng kiếm đồ ăn trong khoảng 10-11 giờ sáng như trước đây. Nature Zen protein không chỉ có vị ngon (nhất là khi lắc trực tiếp trong nước) mà tôi còn thấy khỏe khoắn thực sự. Tôi không phải lo lắng về nguồn đạm cho mình hàng ngày nữa. Mọi người trong nhà cũng thôi không còn cho là tôi luôn thiếu hụt đạm do cách ăn uống. Nature Zen là nguồn protein thực vật organic chất lượng và ngon miệng.

 

--------------------------------

 

IN BETTER PHYSICAL CONDITION!

Thanks to the complete vegetal proteins of Nature Zen, I successfully stabilize my weight

Charles, Pharmacist, France

Nature Zen's Protein helps me rebalance my diet and help me recover the pysical condition I had before choosing to become a vegetarian. Having a constitution which easily loose weight, I lost all my muscle mass rapidly after my choice. I went through a lot of troubles trying to find different sources of proteins to give all the essential amino acids to my body and my muscles. Thanks to the complete vegan protein of Nature Zen, I successfully stabilize my weight, and even gain a little! Yeah! Having Nature Zen's Protein for breakfast help me to not feel hungry during all morning. I don't have anymore cravings that I used to have around 10:00-11:00 a.m. Not only do they taste good (directly in the shaker with only water), but I do feel really healthy and I don't have to worry about my daily protein intake! It has even help to calm dowm some members of my family who thought I might have deficiencies in my protein intake. Really, they are the best biological protein in term of quality and taste!

 

popup

Số lượng:

Tổng tiền: