Thật sự, loại protein này rất dễ ăn và dễ hấp thu

 

Dominique, Nhà trị liệu, sống tại miền Nam nước Pháp

Tôi cảm thấy cơ thể mình khỏe khoắn hơn và hấp thu dễ dàng hơn.

Đã nhiều năm ăn chay không dùng thịt, hoặc chỉ rất ít cá, tôi cảm thấy mình bị thiếu dinh dưỡng, và cảm nhận xương cũng như cơ không được bổ sung đầy đủ chất.

Tôi đã gặp gỡ nhiều chuyên gia vì tôi chắc rằng tôi cần điều chỉnh chế độ ăn uống. Tôi cũng hiểu từ năm trước, dù kết quả tích cực khi dùng đậu mầm nhưng mặt khác thì tôi lại không thể tiếp tục chế độ dinh dưỡng này ở năm tiếp theo.

Thời điểm đó, bác sĩ xương khớp của tôi đã chỉ cho tôi dùng Nature Zen protein, được làm từ hạt mầm organic. Thật kỳ diệu, tôi đã dùng thật hiệu quả và trong hầu hết các bữa sáng kể từ tháng 7/2013. Tôi thực sự thích dùng sản phẩm này còn vì cảm giác ngon miệng. Hơn nữa, tôi thấy tác dụng tốt cho sức khỏe cơ thể. Những bữa ăn xế với sản phẩm giúp tôi phục hồi năng lượng. Tôi cảm thấy cơ thể mình khỏe khoắn hơn và hấp thu dễ dàng hơn. Tôi đã tìm được lời giải đáp. Vô cùng cảm ơn Nature Zen và đội ngũ lao động đã tạo ra sản phẩm sức khỏe tuyệt vời như thế.

 

----------------------------------

 


Finally, a protein that is easy to use and digest!
My body feels much stronger and my digestion has become lighter… 

Dominique, Therapist, Southern France

It's been several years that my diet is meat free, even if I would eat a little fish from time to time I was to a point where I felt a real nutritive lack, a sensation that my bones and muscles were becoming under-nourished…

I was asking for interior guidance because it was obvious that I had to change something in the way I was eating. I had experienced, last year, some positive results with bean sprouts but the binding aspect of it and the organization needed were aspects that made me choose to not continue for a second year.   

It's at this moment that my chiropractic doctor introduced me to Nature Zen's Protein, organic sprouted, imagine… YES, right-away! I adopted them quickly and they are now the base of my breakfast since July 2013. It is a real joy to consume them, first for the gustative pleasure they give me… Second, I really feel grateful at the thought of what it gives to my body. Finally, the munchies of late afternoon that made me feel the need to fill up are gone. My body feels much stronger and my digestion has become lighter…  It was really the answer I needed. Huge thanks to Nature Zen and to all the people working in the fabrication and distribution of this great healthy food product. 
 

popup

Số lượng:

Tổng tiền: